Interview gids

Interview gids

Bij het kopen van nieuwe schoenen is het altijd ideaal om een ​​verzorgingsgids te volgen. Door de zorg die aan uw schoenen wordt besteed, gaan ze lang mee.

  1. Maak je schoenen waterdicht

De waterdichting heeft een beschermende functie tegen slecht weer en eventuele vlekken. Deze spray is geschikt voor elk type leer, suède of textielproduct. Hoe te gebruiken? Spuit gewoon een laag product op nieuwe of schone items. Als je klaar bent, laat je ze drogen en ventileer je de kamer.

  1. Hoe onderhoud je je leren schoenen?

Om leren schoenen in goede staat te houden, is het essentieel om ze te poetsen. Het leer moet ook worden gevoed om zijn glans te behouden.

De voedende crème:

Gebruik een crème die iets lichter is dan het leer van je schoenen. Breng de crème voorzichtig in een cirkelvormige beweging aan met een zachte doek op eerder afgestofte schoenen. Laat het een paar minuten drogen en schrob het dan met een zachte borstel.

De Polen:

Kies een schoenpoets die bij je schoenen past (type en kleur leer). Gebruik een doek om het product in cirkelvormige bewegingen aan te brengen. Laat je schoenen drogen en poets ze met een poetsborstel of katoenen doek.

  1. Hoe onderhoud je je suède, nubuck, etc. schoenen?

Om ze in hun oorspronkelijke uiterlijk te behouden, moeten ze worden onderhouden. Hiervoor raden we je aan om ze regelmatig te borstelen met een crêpeborstel en de schoenen altijd in de richting van de vezels te borstelen. Gebruik een scrub als er vlekken achterblijven. Ook voor dit type schoen vind je speciale shampoos.

  1. Hoe onderhoud je je canvas schoenen?

Deze schoenen hebben behalve waterdichtheid geen speciale behandeling nodig. Machinewas wordt niet aanbevolen. Over het algemeen zijn een nieuwe spons en een beetje milde zeep voldoende om de vlekken te verwijderen. Afspoelen met een vochtige doek en laten drogen.

    Verzorgingsgids - Marie-Thérèse Jeanmart-schoenen